7 dagen try out!

Ervaar de Coastal Gym nu met de 7 Day Try Out 

Coastal Gym is hét outdoor alternatief voor sportscholen. Wij bieden next level cardiofitness, bootcamp, kracht- en mobility training. En dat in de mooiste natuur van Den Haag!

We begrijpen goed dat je eerst wilt ontdekken of de Coastal Gym jou bevalt. Vandaar dat wij jou graag een gratis 7 Day Try Out aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met ons unieke beweegaanbod en onze trainers.

Sport met korting bij bedrijfsfitness!

Via Bedrijfsfitness kun jij, via je werkgever, met gemiddeld 40% korting een abonnement afsluiten bij Coastal Gym!

Stel niet uit, start met de 7 Day Try Out 

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

De Coastal Gym is het alternatief voor de reguliere sportschool in Den Haag. De trainers van de Coastal Gym zijn tevens de grondleggers van CoastalGym®. CoastalGym is een wereldwijd nieuwe sport en trainingsmethode. Ten opzichte van hardlopen, klassieke bootcamp en fitness heeft CoastalGym diverse aangetoonde voordelen: minder blessures, meer natuurbeleving, completer en veelzijdiger trainen. Met CoastalGym als basis starten alle nieuwe leden met een 7 Day Try Out.