KOM SEAHIKEN BIJ DE EERSTE STRANDSPORTSCHOOL VAN NEDERLAND

Tijd voor iets nieuws! Wij zoeken personen uit Den Haag en omgeving die willen gaan voor het verbeteren van hun totale conditie: kracht, uithoudingsvermogen, wendbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit. Train alle vijf de pijlers van jouw conditie optimaal met seahiking.

VERBETER JE CONDITIE OPTIMAAL
MET SEAHIKING.

Seahiking is de ultieme fullbody weerstandstraining. De kracht van de zee daagt al jouw spieren uit. En omdat je in het water traint, profiteert elke spiervezel van de verhoogde toevoer van zuurstofrijk bloed.

Seahiking is geweldige manier om jouw uithoudingsvermogen te vergroten. Dankzij het drukverschil tussen zeewater en water in je lichaam wordt er tot 30% meer bloed rondgepompt. Met regelmatig seahiken versterk je jouw hart- en ademhalingsspieren op een natuurlijke wijze.

Golven, stromingen en wind zorgen ervoor dat je wendbaarder wordt op een verantwoorde manier. De zee is elke seconde anders en zet al je zintuigen aan. Seahiking leidt tot een ongekend waardevol tweerichtingsverkeer tussen lichaam en geest. 

Er komt een flinke golf aan! Wat ga je doen? Blocken, bouncen of bodysurfen? Golven zorgen voor een geweldig krachtenspel tussen jou en de zee. Welke strategie je bij een golf ook kiest, jouw stabiliteitsspieren en balansvermogen wordt telkens weer op de proef gesteld.

In tegenstelling tot lucht of aarde kan je in water alle richtingen op bewegen; verticaal, horizontaal, diagonaal. Het is niet voor niets dat astronauten veel watertrainingen doen. Dankzij het 360 beweegpatroon verbeter je tijdens seahiking jouw flexibiliteit optimaal.

Met Seahiking bouw je op alle fronten aan je conditie. Het is een ‘immersive fullbody workout’: de zee zorgt echt voor een (zeer) uitdagende, allesomvattende trainingservaring! Klaar om het zelf te proberen? Vraag dan snel een gratis les aan via onderstaande knop.

Vul je gegevens in voor een gratis intake- en kennismakingsessie!

Onze klanten

Ervaringen van leden

Dit was fantastisch om mee te maken. Ontzettend leuk om geleidelijk aan op te bouwen. Dan blijkt dat je veel meer kunt dan je van tevoren denkt.

– Gerry 

Absoluut voor herhaling vatbaar! PULLKA is een interessant alternatief voor hardlopen; je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

Een looptrainer na afloop van een PULLKA-sessie op Topsportcentrum Papendal

Bikkelen door regen en kou en goed uitgedaagd. Smaakt naar meer!

Femke