Seahiking: immersive water workout

Tip: ga naar www.seahiking.com voor meer informatie over seahiking!
Tijd voor iets nieuws! Met Seahiking bouw je op alle fronten aan je conditie. Het is een ‘immersive fullbody workout‘: de zee zorgt echt voor een (zeer) uitdagende, allesomvattende trainingservaring!


Woon je in Den Haag en omstreken en wil je seahiking zelf proberen? Vraag dan snel een gratis les aan via onderstaande knop.

Ben je sportief ondernemer in een regio langs de Nederlandse kust en wil jij je sportaanbod uitbreiden met seahiking?

Of wil je seahiking als groepsactiviteit boeken?

Scroll dan naar beneden voor meer informatie, of neem direct contact op door te mailen naar info@coastalgym.nl

Onze klanten

Ervaringen van leden

“Iedere week is weer een verrassing. Ik word er zo blij van, en als ik thuiskom voel ik me helemaal fit.”

“Je bent zo aan het spelen en aan het strijden tegen de golven, je denkt helemaal nergens aan. Heerlijk!”

“Seahiking brengt het kind in me naar boven, ik houd er altijd een big smile aan over”

VERBETER JE CONDITIE OPTIMAAL
MET SEAHIKING.

Seahiking is de ultieme fullbody weerstandstraining. De kracht van de zee daagt al jouw spieren uit. En omdat je in het water traint, profiteert elke spiervezel van de verhoogde toevoer van zuurstofrijk bloed.

Seahiking is geweldige manier om jouw uithoudingsvermogen te vergroten. Dankzij het drukverschil tussen zeewater en water in je lichaam wordt er tot 30% meer bloed rondgepompt. Met regelmatig seahiken versterk je jouw hart- en ademhalingsspieren op een natuurlijke wijze.

Golven, stromingen en wind zorgen ervoor dat je wendbaarder wordt op een verantwoorde manier. De zee is elke seconde anders en zet al je zintuigen aan. Seahiking leidt tot een ongekend waardevol tweerichtingsverkeer tussen lichaam en geest. 

Er komt een flinke golf aan! Wat ga je doen? Blocken, bouncen of bodysurfen? Golven zorgen voor een geweldig krachtenspel tussen jou en de zee. Welke strategie je bij een golf ook kiest, jouw stabiliteitsspieren en balansvermogen wordt telkens weer op de proef gesteld.

In tegenstelling tot lucht of aarde kan je in water alle richtingen op bewegen; verticaal, horizontaal, diagonaal. Het is niet voor niets dat astronauten veel watertrainingen doen. Dankzij het 360 beweegpatroon verbeter je tijdens seahiking jouw flexibiliteit optimaal.

VUL JE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSESSIE in den haag!

Voor sportieve ondernemers

Ben jij ondernemer in de sport, fitness en/of bootcamp en in de buurt van de kust? Breid dan je sportaanbod uit met seahiking! Enkele voordelen:

  • Lage aanschaf-, onderhouds- en energiekosten

  • Flexibel bij overheidsmaatregelen

  • Sluit aan op de behoeftes van uiteenlopende (nieuwe) doelgroepen: (top)sport, team events, revalidatie, coaching, PT

Neem via onderstaande knop contact op (of mail naar info@coastalgym.nl) voor informatie over het aanschaffen van materiaal, trainingen en meer!

Voor groepen

Ben jij op zoek naar een leuk, verfrissend en memorabel uitje voor je team? Ga seahiken! Daag elkaar uit in de golven en geniet samen na met een warme drank op het strand. Meedere groepen gingen je voor!

Neem met ons contact op voor de mogelijkheden: druk op onderstaande knop of stuur een mailtje naar info@coastalgym.nl