FIT EN GEZOND MET PULLKA

Wij zoeken 12 personen uit Den Haag en omgeving die willen gaan voor het verbeteren van hun totale conditie. Onze PULLKA sessies zijn uniek in de wereld. PULLKA is jezelf fysiek uitdagen en mentaal opladen. Word pullkanier en daarmee sterker in én dankzij de natuur!

BOUW OP ALLE FRONTEN AAN JE CONDITIE.

Nog nooit is je Mentale en Fysieke conditie zo belangrijk geweest als in deze tijd. Zorg goed voor je jezelf en versterk je lichaam en geest. Met PULLKA kan je alle onderdelen van jouw conditie verbeteren. Om dit te bereiken hebben we verschillende soorten sessies:

Meer uithoudingsvermogen

Meer Stabiliteit en Flexibiliteit

Meer Kracht en Wendbaarheid

NAAST PULLKA OOK SEAHIKEN BIJ COASTALGYM

Wist je dat je bij Coastalgym ook kan Seahiken? Seahiken is net zoals PULLKA de ultieme fullbody training. Verbeter je conditie optimaal. De zee zorgt echt voor een (zeer) uitdagende, allesomvattende trainingservaring! Ga voor het verbeteren van hun totale conditie: kracht, uithoudingsvermogen, wendbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit.

Klaar om het zelf te proberen? Vraag dan snel een gratis les aan via de onderstaande knop. VOL = VOL

Vul je gegevens in voor een gratis intake- en kennismakingsessie!

Onze klanten

Ervaringen van leden

Dit was fantastisch om mee te maken. Ontzettend leuk om geleidelijk aan op te bouwen. Dan blijkt dat je veel meer kunt dan je van tevoren denkt.

– Gerry 

Absoluut voor herhaling vatbaar! PULLKA is een interessant alternatief voor hardlopen; je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

Een looptrainer na afloop van een PULLKA-sessie op Topsportcentrum Papendal

Bikkelen door regen en kou en goed uitgedaagd. Smaakt naar meer!

Femke