Onze klanten

ervaringen

In zee voelde mijn lichaam versterkt, zwaarder en lichter op hetzelfde moment. Gewichtloos en toch sterker!

– Leanne 

Absoluut voor herhaling vatbaar! Hartstikke leuke en vernieuwende workshop. Interessant alternatief voor hardlopen; je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

Een looptrainer na afloop van een PULLKA-training op Topsportcentrum Papendal

Zeker in het water zijn zintuigen als tast, druk, temperatuur, beweging, positie, balans, gewicht en vibratie springlevend

– Wallace

Kuitspieren, hamstrings, bovenarmen…
I feel alive! 

– Jimke

De natuur speelt uiteraard ook een grote rol bij PULLKA. Naast dat het een goede en uitdagende manier is om jezelf mentaal en fysiek te leren kennen, zijn elementen als de laaghangende avondzon, de eindeloze kust en de maanlandschappen die de duinen vormen een extreem fijne bijkomstigheid!

– Michael

Een mooi concept om fit en sterk te worden. Heel leuk om te doen!

– Een looptrainer na afloop van een PULLKA-training op Topsportcentrum Papendal.

Heerlijk met dit mooie zonnige weer. Ik heb echt het gevoel dat ik wat doe. Dit is niet zomaar wandelen op het strand. Ik ben aan het trainen!

– Gert 

De duinen over, het strand op. Het is koud maar je begint te zweten. Nog een schep. Interval squats en pushups. Dan weer door de duinen. Even wat zand eruit scheppen, dit is veel te zwaar. Drie trainingen later loop je door de stad. Je loopt sneller, met grotere passen. Het lijkt wel alsof je zélf vooruit wordt getrokken.

– Lennart

Ik vind dit een hele mooie manier van bewegen. Met PULLKA heb je zo veel variabelen waar je mee kan spelen. Meer of minder zand in je slee, harder of zachter lopen, bergop, bergaf… je kan het allemaal zelf bepalen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

– Sebastiaan Straetemans (34 jaar), sportfysiotherapeut

Dit was fantastisch om mee te maken. Ontzettend leuk om geleidelijk aan op te bouwen. Dan blijkt dat je veel meer kunt dan je van tevoren denkt.

Joost Hoppstein, sportfysiotherapeut

Het is zo gaaf om dit weer te doen. Het gevoel om in de natuur werk te verzetten in plaats van alleen te wandelen. Ik vond het helemaal geweldig!.

– Wilco van Rooijen, professioneel bergbeklimmer en poolreiziger (mee op de eerste en succesvolle Nederlandse expedities naar Noordpool en Zuidpool)

De trainers zijn superkundig en brengen een fijne en actieve sfeer met zich mee. Je kunt het daarnaast zo zwaar maken als je zelf wilt, daardoor ook zeer geschikt voor actief (!) herstel na een stevige krachttraining. Ik zou ook zeker aanraden het verhaal achter PULLKA te lezen op de website, heel boeiend!.

– Annouk